Assessorament empreses

Servei adreçat a restaurants, bars, cafeteries, empreses de càtering, centres educatius, centres residencials, centres de dia, menjadors d’empresa, etc.

Elaboració i revisió de menús (dieta basal i derivacions) per atendre la creixent demanda en el col·lectiu escolar, llars d’infants,, els centres assistencials, les residències d’avis, els centres de dia, els menjadors d’empreses, universitats, empreses i altres col·lectivitats.…oferint menús validats i adaptats a la nova normativa.

Elaboració de tots el tipus de variants: Menú Musulmà, Menús baixos en Colesterol – sense colesterol, Menús rics en fibra, Menús Triturats, Menús Astringents, Menús Diabètics, Menús baixos en sal, Menús vegetarians, Menús per a nadons, Menús especials per intoleràncies o al·lèrgies ( lactosa, fructosa, gluten, Proteïnes, Ou; Marisc, peix, fruits secs, llegums,…).

Assessorament inclòs sobre : nutrició, canvis legislatius, consultes dels pacients / clients,…

BENEFICIS

  • Disposi d’un servei mensual de seguiment i validació de tots els menús.
  • Redueixi els seus costos fixos de personal al externalitzar el servei de dietista.
  • Obtingui el document acreditatiu de validació dietètica per als seus centres.
  • Aquest servei inclou la possibilitat de realitzar consultes i dubtes dietètiques dels seus clients o treballadors.

Demani sense cap compromís un pressupost de validació dietètica per als menús del seu centre.

Comments are closed.