Perfil

Perfil

Sóc la Mònica Giménez Vilalta, dietista – nutricionista, diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Univertitat de Barcelona. En els meus més de 15 anys d’experiència he treballat tant amb adults com amb nens atenent a centenars de persones amb necessitats nutricionals diverses.

Professionalment he tingut la sort de treballar en diferents camps de la nutrició que m’han permès tenir una visió molt àmplia sobre el tema. He treballat en nutrició hospitalària, restauració col·lectiva i consulta privada.

Això va fer , que en el seu moment em donés compte del que mes m’agradava era el contacte i la relació amb el pacient tu a tu. Per aquest motiu i donada la meva formació i la meva experiència professional, m’he especialitzat en Nutrició Clínica.

De vegades es tendeix a pensar que el treball de dietista – nutricionista es limita a prescriure dietes per aprimar, però la meva tasca és molt més extensa i va molt més enllà.Penso que no n’hi ha prou d’ elaborar les millors dietes o resoldre els possibles dubtes, sinó que, un dels majors reptes està en l’acompanyament dels pacients per tal d’ aconseguir els seus objectius. Per aquest motiu també em vaig especialitzar en Coaching Nutricional, ja que la millor dieta no serveix de res si no ets capaç de seguir-la. Considero que l’acompanyament emocional i constant durant qualsevol dieta, pel motiu que sigui, estan sempre presents en meu treball. Així doncs, no només aporto coneixements i educació nutricional, sinó també motivació, consciència, estratègies i eines per poder assolir els canvis desitjats en els meus pacients de manera satisfactoria ipermanent.

La meva formació acadèmica és:

  • Diplomada en nutrició humana i dietètica. CESNID (Centre d’Ensenyament Superior de Nutrició i Dietètica-Universitat de Barcelona)
  • Curs de fitoteràpia . CENAC (Centre d’Ensenyament en Naturopatia i Acupuntura)
  • Antropometrista nivell I-ISAK (International Society for the Advancement of Kineanthropometry)-Universitat Catòlica San Antonio de Murcia
  • Coaching Nutricional. NUTRITIONAL COACHING, experts en nutrició.
  • Curs d’aspectes psicològics i motivacionals en el tractament dietètic per a la pèrdua de pes. CESNID (Centre d’Ensenyament Superior de Nutrició i Dietètica-Universitat de Barcelona)
  • Curs de consell alimentari en el vegetarianime CESNID (Centre d’Ensenyament Superior de Nutrició i Dietètica-Universitat de Barcelona) 
  • Curs de Test de Kinesiologia aplicada a la dietoterapia. ISMET (Institut Superior de Medicines Tradicionals)

 

Crec fermament que la salut comença per una bona alimentació adaptada a cada edat i etapa de la vida. Transmetent aquest missatge, corregint els errors i ensenyant a la població a com fer-ho, assegurem les bases per  arribar a formar part d’una societat amb menys malalties.